Serviciile noastre,
succesul tău!

Oferim servicii de graphics design, web & mobile app development, optimizare SEO, găzduire web, comunicare, reputație și consultanță în management.

MARKETING
Agency

Ai nevoie de branding/ rebranding, comunicare grafică, print-uri, strategii sau campanii de promovare? Ne ocupăm noi de tot!

Te ajutăm să-ți construiești o identitate vizuală solidă în mediul online și offline, de la A la Z!

În mediul online, dar și pe piața fizică, există o mulțime de concurenți, de aceea trebuie să fii diferit, să faci lucrurile altfel. Începând de la imaginea afacerii tale și până la calitatea serviciilor oferite, totul trebuie să fie impecabil.

Creăm materiale de promovare gândite simplu și eficient pentru afacerea ta, garantate să îți pună în valoare produsele și serviciile.

Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și să ne spui de ce anume ai nevoie.

Contactează-ne!

MANAGEMENT
Consulting

Managementul ajută la fundamentarea deciziilor pe care trebuie să le luăm în activitatea de conducere a organizațiilor. Prin urmare rezultatul unui management de calitate constă în mare parte în fundamentarea și luarea deciziilor cele mai corecte care să ducă la maximizarea rezultatelor așteptate, oricare ar fi acestea.

Serviciile noastre de consultanță în management ajută organizațiile să-și îmbunătățească performanțele în primul rând prin analiza problemelor existente în interior, dar și prin dezvoltarea unor strategii pentru soluționarea acestora.

Oferim consultanță pentru dezvoltarea abilităților de management clienților care doresc să-și îmbunătățească sau să-și dezvolte capabilitățile de a conduce sau dezvolta o afacere.

Contactează-ne!

SOFTWARE
Development

Susținem companiile în ceea ce privește procesul de digitalizare si dezvoltare în mediul online. Website-uri, mobile app, platforme, anything.

Activitatea digitală sau mutarea activității în online vine cu avantaje precum accesul la o piață mai largă, costuri reduse de operare, oportunități de marketing și analiză, dar și cu provocări precum: securitatea datelor colectate, planuri de rezervă și procese de recuperare pentru orice incident, ce poate apărea pe parcurs, creșterea capacității de gestionare a unui număr tot mai mare de clienți și a volumului de date al acestora, pe măsură ce business-ul evoluează. Toate acestea sunt acoperite de strategii și unelte pe care ți le oferim încă de la începutul colaborării cu noi.

Colaborăm și cu instituții publice și le ajutăm să își eficientizeze atât sarcinile de lucru cât și felul în care comunică cu publicul sau în interiorul instituției.

Calitatea serviciilor noastre se datorează unei echipe de profesioniști, pregătiți să raspundă provocărilor!

Contactează-ne!

COMUNICARE &
Relații Publice

Relațiile publice sunt un domeniu relativ nou pe piață și probabil ăsta e și motivul pentru care multă lume nu îi înțelege sensul sau rostul.

Noi spunem că Brand-urile pot comunica și altfel, prin mesaje cu o mai mare greutate. Iar că Marketingul vinde produsul, PR-ul creează o reputație bună!

De la aiming brand awarness până la justifying actions sau influencing, de la crearea identității până la creșterea vânzărilor și a reputației, echipa noastră îți stă la dispoziție pentru ca afacerea ta să aibă parte de imaginea pe care o merită.

Comunicarea onestă și responsabilă stă la baza oricărei povești de durată!

Ne place!

Contactează-ne!